Preloader admiral kragujevac

ADMIRAL Slots and games

Нашите Admiral слот клубове ви предлагат уникална възможност за изключителни награди на нашите най-съвременни машини. Елате и усетете вълнението!

ADMIRAL

MACHINES

NOVOSTAR® V.I.P. II

NOVOSTAR® V.I.P. II

Novomatic с гордост представя NOVOSTAR V.I.P. II– изключително успешният скосен кабинет NOVOSTAR® SL, проектиран в V.I.P. конфигурация, за да донесе най-голямата атракция в  игрите . Неговият масивен 27-инчов TFT сензорен екран е допълнително обновен от гигантски 50-инчов TFT екран, разположен на перфектно ергономично разстояние за най-добро възпроизвеждане, използвайки функцията FLIPSCREEN ™, представя игрите в невероятен панорамен формат.

NOVOSTAR® V.I.P. III

NOVOSTAR® V.I.P. III

NOVOSTAR® V.I.P. III съчетава ВИП комфорт на модел слант топ с панорамна игрална презентация на два огромни екрана за да създаде уникално ВИП изживяване на играча!

VIP Lounge

VIP Lounge

NOVOMATIC с гордост представя уникална концепция за ВИП усещане в изискан кабинет . V.I.P. Lounge е единственият съвременен продукт с доказано най-добро съотношение между цена, ВИП комфорт и качество!

Imperator

Imperator

Новата елегантност в игрите!

Този  видео слот съчетава перфектна ергономичност с ново творчество в производството на хардуерни игри. Той говори на език с ясни форми и лъскави приложения за да създаде нова сложна елегантност в игрите.

Gaminator Scorpion

Gaminator Scorpion

GAMINATOR® Scorpion предлага най-новите и успешни игри на NOVOMATIC в поразителна ултра-висока резолюция! Великолепен дуо  дисплеи с кристална визия и допълнителен full HD LED топер подсилват реалистичните и живи образи, изпълнени с майсторска графика, а декоративното LED осветление, синхронизирано с цветовата гама на игрите, подчертава отличния дизайн и създава магнетично изживяване в играта!

Novostar II

Novostar II

Еволюцията на емблематичния GAMINATOR® даде начало на NOVOSTAR® II: новата звезда на съвременния, глобален пазар- с модерен дизайн и ергономична линия, които се отличават !

Dominator

Dominator

DOMINATOR®  дизайн с най-високо качество и чудесен външен вид. Резултатът: абсолютна производителност.

 

Модерните ергономични функции на DOMINATOR®, разнообразни игри, синхронизираните светодиодни ефекти и изисканата графика и най-добрият звук създават незабравимо изживяване за игра на гостите. Тази новаторска игрална машина ще бъде безспорен лидер !

Gaminator III

Gaminator III

Концепцията Super-V + Gaminator® е преработена за максимална производителност и екстремни игри, елегантен стил и висококачествен дизайн правят Super-V + Gaminator® III сигурен залог за всяко казино.

Тази наистина специализирана игрална машина поддържа постоянно нарастващ избор от страхотни игри!

Novostar SL2

Novostar SL2

Предлага се в три различни модулни версии, съчетава водещи технологии с футуристичен стил и ергономичен дизайн за нов блясък в игрите. Versalite NOVOSTAR® SL2 и SL3 версията се грижи за цялата гама от съвременни приложения за игри с видео слот

Lotus Roullete

Lotus Roullete

LOTUS ROULETTE™ PRO е автоматизаирана шестместна конфигурация на елегантна маса за рулетка, допълнена с богата колекция видео слотове. Игрите са представени на играчите в изключително атрактивна комбинация от шест индивидуални игрални терминала и едно автоматично рулетно колело, вградено във великолепна, фурнирована маса. Всеки терминал за игра е оборудван с 23,8-инчов Full HD сензорен монитор, който може да бъде позициониран според  индивидуалните потребности,, както и са налични механизми за автоматизирани парични операции.

ADMIRAL

GAMES

Roaring Wilds

Roaring Wilds

Roaring Wilds ™ на 40 линии! Опитайте  да се забавлявате с класическата плодова игра !

 

Жокерът замества всички символи с изключение на „Звезда“ – скатер. Всички печалби са за комбинации за символи от един вид и се плащат за комбинации от ляво на дясно по фиксирани линии, с изключение на скатер символа. Скатерите „Звезда“ плащат във всяка позиция, а печалбите се прибавят към печеливши комбинации от линия.

Golden Ark

Golden Ark

Приключенското момиче  продължава търсенето си в трезорите на пирамидите на 10 линии и 5 рила!

Могъщата магическа книга има всички тайни  инструкции да откриете Golden Ark ™ и неговите легендарни богатства.

„Книги“ е  жокер и  замества всички символи, с изключение на специалния разтегателен символ . 3 или повече разпръснати символа „Книги“ задействат 10 безплатни игри със специален разтегателен символ, който се разпъва, за да покрие всичките три позиции на барабана и се изплаща във всяка позиция на избраните линии. Безплатните игри се играят на текущия залог и могат да бъдат спечелени отново по време на игра.

Sizzling Hot

Sizzling Hot

Потърсете добавените екстри в Sizzling Hot ™: extra hot, extra 6, extra gold! Допълнителните залози правят тази версия на известния класически видео слот сигурен залог за допълнително забавление с  плодове на 5 линии и 6 рила.

Всички печалби са за комбинации от един вид и се изплащат за комбинации отляво надясно по фиксирани линии, с изключение на скатер символите „Звезда“ и „7“. Скатер символите плащат във всяка позиция и печалбите се добавят към печалбите от линиите. Играчът може да избере да активира 6-ти рил чрез EXTRA BET за по-добри възможности за печалби: Печелившите комбинации също се изплащат отляво.

Dolphin’s Pearl

Dolphin’s Pearl

Играйте с делфините в това очарователно и оживено морско приключение!

Dolphin’s Pearl ™ Deluxe е вълнуваща 10-линейна, 5-рилова версия на легендарната класическа видеоигра. С привлекателни графики  и очарователни звуци ще се наслаждават стари фенове и нови играчи!

„Делфин“ е жокер и  замества всички символи, с изключение на скатерите и дублира при заместване.

3, 4 или 5 скатера  „Перли“ задействат 15 безплатни игри. Безплатните игри се умножават по 3. Свободните игри могат да бъдат спечелени отново по време на игра и се играят на текущия залог.

Amazons Diamonds

Amazons Diamonds

Влезте във фантастичния свят на джунглите  и спечелете прекрасни награди на 30 линии и 5 рила.

„WILD DIAMOND“ е  жокер и заменя всички символи с изключение на скатерите. 7 или повече „CRYSTAL BALLS“ на екрана задействат до 30 безплатни игри (за 7 скатера дава 8 безплатни игри, за 8 скатера дава 15 безплатни игри и  за 9 скатера дава 30 безплатни игри ) за 2-ри, 3-ти и 4-ти рил. Безплатните игри се играят на текущия залог.

Lucky Lady

Lucky Lady

Търсите ли Г-жа Късмет ? Присъединете се към нея в този класически видео слот. Заедно с голямото разнообразие от късметлии, LUCKY LADY ще отвори портите за един свят на печалби и награди.

LUCKY LADY е жокер и замества всички символи, с изключение на скатерите и удвоява печалбата, когато замества. 3, 4 или 5  скатера  на екрана, задействат 15 безплатни игри. Безплатните игри се умножават по 3. Свободните игри могат да бъдат спечелени отново по време на игра и се играят на текущия залог!

Lilly’s World

Lilly’s World

Разгледайте възхитителния и бляскав свят в 40 линии. Нека   ви съблазни в шоуто си за забавление и да спечелите до 40 000 пъти залога си .

„WILD LILLY“ е жокер и  замества всички символи, с изключение на скатера –„ Звезда“. Всички награди са за комбинации от вид, отляво надясно по избрани линии, с изключение на скатер. Всички игри се играят на максимални линии!

Summer Queen

Summer Queen

За всичко има сезон …. и това е сезонът на изобилието на 40 линии. Този красив пазител наблюдава големите и малки същества и предава богатството на природата на всички тях.  „GAME LOGO“ е жокер и заменя всички символи с изключение на „MYSTIC BALL“ -скатер. 3 или повече  скатера задействат 10 безплатни игри : Преди всяка безплатна игра се избира произволно специален символ, който се появява  на риловете. Ако два несъседни рила са изцяло покрити от специалните символи, символите ще се разширят хоризонтално, за да покрият всички позиции между тях и ще заплатят  за всяка линия, която се играе. Безплатните игри се играят на текущия залог и могат да бъдат спечелени отново по време на игра.

Book of Ra

Book of Ra

Открийте мощната Book of Ra ™ в тази 10-линеина, 5-рилова версия на класически видео слот. Съкровищата и богатството се крият в трезорите на древните египетски храмове и чакат да бъдат открити в тази вълнуваща видеоигра. „Книгата“ е жокер и замества всички символи, с изключение на  специалния разтгателен символ . 3 или повече „Книги“ задействат 10 безплатни игри, където се избира произволно  специален разтегателен символ, който се разширява, за да покрие всичките три позиции на съответните рилове и се изплаща на която и да е позиция. Безплатните игри могат да бъдат спечелени отново по време на игра и те се играят на текущия залог.

Blue Moon

Blue Moon

Включете се в завладяващо нощно пътешествие с плодове с Reel Refill ™ с 25 фиксирани линии и 5 рила!

 

Жокерът заменя всички символи с изключение на символа „Луна“ – скатер по време на основната игра. 3 скатера „Луна“  задействат 10 безплатни игри. По време на безплатните игри „Червена звезда“ и „Синя звезда“  са допълнителни скатер символи. Безплатните игри могат да бъдат спечелени отново по време на игра (за 3 символа „Луна“  дава 5 безплатни игри, за 4 символа  „Луна“  дава 10 безплатни игри и  за 5 символа „Луна“  дава 15  безплатни игри) играят се на текущия залог.

MAGIC 81

MAGIC 81

Открийте магията на Magic 81. Тази игра не е математическа мистерия – това е просто удивителна плодова игра с вълнуващи печалби и множители.

Символът „MAGIC 81“ е жокер и  замества всички символи,  появява се на максимум 3 рила едновременно, но никога на първи, втори и трети рил едновременно. Всяка печеливша комбинация, включваща символ MAGIC 81 умножава с множители : x2, x4, x8.

Lord of the ocean

Lord of the ocean

Потопете се в дълбоко синьо море на 10 линии , където Посейдон пази портата на легендарните съкровища на гръцката митология.

Жокерът замества всички символи с изключение на  специален разтгателен символ . Допълнителен 6-ти рил може да бъде активиран чрез EXTRA BET само в основната игра и ще бъде активен в безплатните игри. 3 или повече „GATES“ задействат 10 безплатни игри , където на  случаен принцип се избира специален разтегателен символ, който се разширява, за да покрие всичките три позиции на съответните рилове и се изплаща на която и да е позиция. Безплатните игри могат да бъдат спечелени отново по време на игра и те се играят на текущия залог

Admiral Club
Bulgaria, Sofia 5 Rezbarska Str.
+359 2 955 41 41
00-24 h
office@villox.bg
24 X 7 support
TOP