Novomatic България запазва всички свои 350 служители въпреки кризата

Пандемията от коронавируса парализира целия свят и България не прави изключение. Много фирми са принудени да прекратят своята дейност и да освободят голяма част от персонала си, но служителите на Novomatic България остават на работа!

Novomatic е водеща международна компания в игралната индустрия. В България дейността й включва внос и разпространение на игрално оборудване и организиране на хазартни игри. Компанията има 28 игрални зали, познати под името Admiral, и 350 служители.

Най-важното в този момент е, че Novomatic ще запази всички свои служители и работните им места са сигурни, което несъмнено е голяма помощ за страна, която тепърва ще се бори с икономическите последици от коронавируса.

В обектите на Novomatic България се спазва много добра хигиена и още в края на месец февруари бяха изпратени предпазни средства в игралните зали в страната и се предприеха мерки за дезинфекция в обектите на дружеството. Приоритет на компанията е здравето, както на служителите, така и на посетителите в игралните зали.

Клубовете Admiral са затворени от 13.03.2020 г. във връзка със заповедта на Министъра на здравеопазването поради извънредното положение в страната. За компанията е изключително важно служителите и техните семейства да се чувстват спокойни за работните си места и за финансовата си стaбилност, затова всички 350 души запазват позициите си.

Споделете тази статия

ВНИМАНИЕ !

СЪДЪРЖАНИЕТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ЛИЦА НАД 18 ГОДИНИ.

ТРЯБВА ДА СТЕ НАД 18!

ВНИМАНИЕ !

СЪДЪРЖАНИЕТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ЛИЦА НАД 18 ГОДИНИ.

ИМАТЕ ЛИ НАВЪРШЕНИ 18 ГОДИНИ?